Haluatko enemmän voimavaroja, vähemmän stressiä ja samalla lisää tuloksia? Vuorokauteen ei mahdu enempää tunteja, mutta jokaisen työn parissa vietetyn tunnin laatua voi parantaa.

MITEN JAKSAN. EHDIN. ONNISTUN.™ – webinaari saatavilla nyt!

Tilaa webinaarin tallenne sähköpostiisi.
KYLLÄ, HALUAN TALLENTEEN!

Pidin 2018 syksyllä viiden viikon mittaisen ”somekatkon”. Tämän seurauksena huomasin hyvin nopeasti positiivisia muutoksia omassa vireystilassani, unen laadussa sekä keskittymiskyvyssä ja tuottavuudessa. Somekatkon seurauksena ymmärsin, että tämän päivän työelämässä informaatiotulva, jatkuva hektisyys ja saatavilla olo kuormittavat meitä eri tavoin kuin mihin aiemmin olemme tottuneet. Tämä asettaa työhyvinvoinnin kehittämiselle ja omasta jaksamisesta huolehtimiselle uudenlaisia haasteita - sähköpöytä tai taukojumppa ei ratkaise tätä ongelmaa.

Työssä jaksamista, työhyvinvointia sekä tuloksellista tekemistä on perinteisesti yritetty edistää ja tukea kannustamalla liikuntaan, terveelliseen ruokavalioon ja riittävään uneen.

Oletko koskaan ajatellut, mistä me ensimmäisenä tingitään?

Lukuisien havaintojen ja ihmisten kertomusten perusteella näistä hyvinvoinnin peruspilareista tingitään usein liian rankan työpäivän, työkiireen ja stressin vuoksi.
Pitkässä juoksussa ei ole edullinen ja kannattava yhtälö, että työn liiallisen kuormituksen johdosta emme jaksa huolehtia jaksamisen kannalta tärkeistä asioista.

Työhyvinvoinnin kehittämisessä keskiöön tulee nostaa TYÖ! Näistä lähtökohdista tämä webinaari on saanut alkunsa.

Taru PuukkoValmentaja, konseptin kehittäjä

Tilaa MITEN Jaksan. Ehdin. Onnistun.™ -webinaari sähköpostiisi!

 

Opit, kuinka omaa työtä fiksusti johtamalla ja suunnittelemalla voi aikaansaada tilanteen, jossa palautumista tapahtuu työtä tehdessä!

KYLLÄ; TILAAN TALLENTEEN!

Taru Puukko, Uralifti Oy

Jaakko Murtomäki, Breakinghill Oy